Gymsokker med kort liv

Det finnes ting jeg ikke er så glad for ved skolen og SFO. For oversikten har blitt borte, og klær flyter rundt i ett eneste stort kaos. Ok, jeg skjønner jo at en lærer med 30 unger ikke kan ha full oversikt, det ville vært et umenneskelig krav. Men bare litt gjeting, som for eksempel en liten påminnelse om å legge ting på plass?

Hedin har da så langt mistet:
- 1 matboks, forsvant i løpet av første uken
- 1 jakke, godt merket med navn
- snart samtlige fargeblyanter i penalet sitt
- blyantspisser og viskelær er det ingen som vet hvor tok veien

Og til sist og ikke minst gymsokkene som Siv kjøpte på LØRDAG. Dvs han hadde dem med på skolen for første gang i dag, og det var det og borte vekk var de.

En annen stor forskjell fra barnehagen er også at når man som forelder fikk med noe ved en feil hjem, slikt skjer jo når alle har samme «Biler» matboksen, så tar man den med tilbake dagen etter og legger den på hylla slik at rette eier finner den igjen. Men det skjer ikke på skolen. Alle tingene har vært klart og tydelig merket med «HEDIN», et navn pr dags dato kun 8 personer i Norge innehar, så tanken om at det er flere med samme navn på samme skole er vel lite trolig. Allikevel er de, og forblir de borte. Jeg nekter å tro at ting bare går i oppløsning. Hva med å returnere det folkens, sleng det i det minste i «gjenglemt» kassa (som forøvrig er stappfull!) slik at man kan ha en sjangs til å finne det igjen.

I denne hastigheten er jo hele gutten borte innen februar..

oktober 23, 2006 • Posted in: eBlog

4 Responses to “Gymsokker med kort liv”

 1. Eirik - oktober 25th, 2006

  Tross alle ods; gymsokkene har kommet til rette igjen. Han hadde stappet en gymsokk i hver lomme på jakka, og snørt igjen glidlåsene. Ved spørsmål svarte han at han «hadde lagt dem på trappa». Jaja, litt kodespråk må man jo kanskje klare å tolke..

 2. Gymsokkens Venner - oktober 27th, 2006

  Vi i Gymsokkens Venner er veldig glad for at gymsokkene kom til rette!
  Håper han bruker dem på beina og ikke har dem i jakka sånn fremover!

 3. Cecilie - oktober 30th, 2006

  LOL

  Derfor skal ikke unger begynne på skolen før de er 7 år ;)

  Jeg spurte min mor her en dag om jeg kom hjem fra skolen dekka med gjørme noen gang, og svaret var ‘Nei, du skylte det vel av deg før du kom hjem?’. Jeg har ikke en skoleunge, jeg har engjørmenøkk.
  Men vi finner det meste som forsvinner… Praktisk med 26 elever på hele skolen :P

 4. Siv C. - oktober 31st, 2006

  Jeg har stått på hodet i glemmekassen og tømt den flere ganger i høst uten å finne det som har vært savnet. Men plutselig ligger det i sekken når han skal hentes. Merkelig det der.
  Det eneste jeg glemte da jeg gikk på barneskolen var gymbagen min. Den hadde en lei tendens til å bli liggende på bussen både til og fra skolen…

Leave a Reply