Samhain og opplading av batterier

Av og til er det så utrolig deilig å komme seg vekk litt. Og denne helgen følte jeg at jeg bare måtte komme meg vekk fra pc, bøker, og den samme gamle luften som jeg puster inn og ut stort sett hele tiden. Så med noen kjappe eposter hadde jeg invitert meg selv til noen utrolig flotte venner på andre siden av svenskegrensen.

Shamain

Og nå skulle det ha seg slik at de skulle feire Samhain denne helgen, noe jeg ikke hadde vært med på før. Jeg har vært med på flere Wicca-riter før selv om jeg ikke er noen wicca-fyr selv, og de har hatt ymist kvalitet, men jeg må si at dette ritualet var svært kraftgivende og inspirerende. Det er noe som skjer med seremonier hvor man vet at alle som er det er 100% dedikerte til det de driver med.

Mye god mat, deilig fersk luft, flott og inspirerende atmosfære sørger for at det er en ny mann som starter opp igjen denne uken. Tusen takk!

Forøvrig må jeg som den urbane mann jeg er nesten nevne at på denne turen har jeg sett tre elger ved forskjellige anledninger, og ikke minst fikk jeg en stor ære av å beundre en ravn.

Fulle batterier nå!

oktober 29, 2006 • Posted in: eBlog

One Response to “Samhain og opplading av batterier”

  1. Cecilie - november 5th, 2006

    Ingen albino-elg da? ;)

Leave a Reply