Ønskelister

Julen nærmer seg, enten man vil eller ikke. Og etter det jeg kunne observere er det store julegavehysteriet definitivt i gang allerede. Personlig syntes jeg det går både over stokk og stein, det er jo liksom ingen grenser for hvor store og hvor dyre pressanger som i følge reklamen må handles for at man skal skape «den rette julegleden». God jul til både deg og visakortet ditt. Derfor noen henstillinger til de det gjelder:

 • Julegaver trenger hverken være store eller dyre.
 • Det holder med en gave!
 • Vennligst ta hensyn til at vi bor i en 2-roms leilighet og ikke har all verdens plass tilgjengelig.
 • Men jeg skal ikke være mer kranglete enn at jeg publiserer en ønskeliste, både fra Hedin og fra meg. Den kan du lese her:

  Hedins liste

  Eiriks kommentar til Hedins ønskeliste: Hedin har alt han trenger. Leker er noe han sjelden leker med, med unntak av Lego som han har nok av til å bokstavelig talt bade i. Han har fått og arvet bøker nok til å fylle en hel bokhylle. Han har også mer enn nok av klær for tiden, med eventuelt unntak av det som står oppført på ønskelisten (han har av en eller annen grunn ingen uttalte ønsker om dette selv …). Gaver som er populære, både hos ham og foreldre, er CDer, DVDer, spill til DS, og Lego. Lego har han som sagt masse av, men det er jo nesten det eneste han leker med.

  Eiriks liste

 • Oslo Byleksikon
 • Elvelangs
 • Norsk Psykiatri gjennom tidene
 • Tegnebrett til PC Ikke nødvendigvis denne, men tilsvarende. Jo større jo bedre, men også dyrere.
 • Whiskyglass
 • Whisky til å fylle glassene med …
 • Boksershortser
 • DVD: Band of brothers
 • november 12, 2007 • Posted in: eBlog

  Leave a Reply