Ransäter

Ah, har akkurat kommet hjem etter en fantastisk helg hos meget gode venner i Ransäter. Denne underlige plassen, som er så langt fra verdens sentrum som det går ann å komme, men som kreativt kan betraktes som Mekka selv. Det er merkelig egentlig, bare det å være i Ransäter har medført en kreativ flom, og inspirasjon til masser av saker. Deilig, deilig. Og tusen takk for at jeg fikk lov til å komme.

Lagavulin 12 år, special release
Aaah! En ny keiser har besteget tronen, og dette er nå min erklærte yndling. Du verden, for en smak, for en fylde, for en opplevelse. Sterk, veldig sterk, både i smak og %. Med en lang ettersmak av pepper og malt. Flasken ble kjøpt på torsdag, åpnet fredag, og tømt lørdag. Og i dag skal jeg kjøpe en til. Dette skal være standard hyllevare i mitt hjem.

mars 9, 2008 • Posted in: eBlog

Leave a Reply