Mer whisky..

På tide med en liten oppdatering som på whiskyfronten. Jeg har drukket noen forskjellige nå, men det er lenge siden jeg har skrevet. Jeg for forsøke å beskrive dem så godt jeg husker dem.

Glenmorangie – The original
En rund og mild highland, litt vel rund etter min smak kanskje. Frisk og apelsinaktig, men total mangel på røyk slik jeg vil ha dem. Absolutt drikkbar, men neppe noe jeg kommer til å kjøpe jevnlig. Da foretrekker jeg 15-åringen, helt klart.

Jura
Jura, jura, jura. Oppkalt etter øya ved siden av Islay, men det nok litt for mange sjømil i mellom. Denne falt ikke i god jord hos meg. Kjedelig og tam. Kanskje grei til litt feit mat.

Caol Ila Natural Cask Strength
Whohohommaaa! Denne bringer egentlig assosiasjoner til Pan Galactic Gargle Blaster, den er STERK og FARLIG men VELDIG GOD! Masse smak, masse røyk, masse malt, og masse alkohol. 59,6% for å være detaljert. Den slår, og det er deilig!

april 1, 2008 • Posted in: eBlog

Leave a Reply