Ny leke, på godt og vondt

T650iSå hadde det gått nesten 2 år da, siden sist man måtte bytte mobil. Det er merkelig hvordan alle telefoner holder omtrent akkurat like lenge, det vil si at garantien akkurat har gått ut. Det vil si strengt tatt er det vel noe uker igjen, men med tanke på hvilken behandling jeg utsetter mobilene mine kan man neppe påstå at de har vært utsatt for «normalt bruk».

Så da var det bare å tusle ned til nærmeste mobilpusher og se på alle 1.- mobilene. Og denne gangen endte jeg altså opp med en T650i – en særdeles snazen og lekker sak, som tar langt mindre plass i lommen. Innholdet er vel så godt som identisk med den forrige, men den har ikke den samme kule blitsen som det er på K800i’en som jeg hadde. Men den brukte jeg sjelden, så da fikk design gå forran fornuft for en gangs skyld.

Så får jeg se da, når nye to år har gått. Men jeg skal forsøke å ta bedre vare på denne. Jeg lover. Tror jeg.

april 19, 2008 • Posted in: eBlog

Leave a Reply