Første fotobunke

Jeg ser vel allerede nå at tanken min om å ta bilder hver dag kanskje er noe ambisiøst, særlig når jeg jobber er dette vanskelig. Det vil si, det er ikke helt den store inspirasjonen å finne på veien fra Teisen til Aker. Mye asfalt.. Men jeg skal i hvert fall forsøke å ta bilder så ofte som mulig, men altså kanskje ikke hver dag. Men til saken:

30.6
Karate Kid
Hedin som Karate Kid på fjellet. Det var Hedin som begynte å leke med stokken, men jeg som sendte ham opp på fjellknausen. Jeg så for meg at dette kom til å bli litt tøft sammen med fjærskyene i bakgrunnen. Og jeg syntes det ble et ganske godt bilde.

1.7
Hedin med RC båt
Endelig har Hedin skjønt at det er moro med rc også, i fjor ville han nesten ikke forsøke en gang. I år fikk ikke jeg lov til å ta i stikkene i det hele tatt. Bildet tok seg selv, men Hedin måtte instrueres til å kjøre nærme nok slik at jeg fikk både ham og båten i bildet. Bildet er tatt med mobil også, så kvaliteten er kanskje ikke den aller største. Men det var det jeg hadde der og da. Due to bad planning..

2.7
Hedin og Dirdrik etter bad
Hedin og Didrik insisterte på å bade til tross for 16 grader i vannet, og da de skulle tørke seg slo det meg at det var veldig fine farger sammen på håndklene. Jeg syntes bildet er tøft, men eksponeringen er på bærtur, så jeg må nok jobbe litt med dette bildet i etterkant. Det få bli til vinteren tror jeg.

3.7
Hytta i Kilsund
Ikke den helt store inspirasjonen denne dagen, men valgte å ta et bilde av hytta i Kilsund. Veldig fin, men litt gjengrodd av vegetasjonen. Heldigvis kom det noen linjeryddere og tok en del trær mens vi var der, men det er mange til å ta av. Blant annet bjørka bak flaggstangen på bildet. Den skal dø!

4.7
Hedin frukthode
Ok, denne var det Hedin som insisterte på. Han fant denne papplata i en butikk, og da måtte man jo ta bilde. Så her er Hedin som frutz-reklame.

5.7
Flostadregattaen
Flostadregattaen er en årlig begivenhet i Kilsund, muligens er det begivenheten. Det var utrolig moro å se på, og vi hadde jo panoramautsikt fra bryggekanten. Lørdag er det klassebåter, søndag kjører alt som flyte kan. Jeg har jammen klart å love Hedin at vi skal delta med jolla neste år! Jaja, det blir moro det. Dessverre regnet det en del på søndagen, så den ble ikke like moro som lørdagen. Men artig var det lell.

6.7
Våt Eirik
Søndag, og regn. I bøtter og spann. Jeg er på vei hjem alene for å dra på jobb, mens Siv og Hedin ble igjen på hytta.

7.7
Gravlund
På vei hjem fra byen etter jobb går jeg som vanlig gjennom gravlunden, denne gangen akkompagnert av en relativt høylytt Bruce Sprengsteen. Det ga en underlig stemning på gravlunden.

juli 13, 2008 • Posted in: Foto

Leave a Reply