Nike Free 5.0

Som et ledd i at jeg har blitt mer og mer inspirert av barfotløping, eller mer presist mer facinert av fotens anatomi og biofysikk, kjøpte jeg meg disse skoene som en overgang fra de vanlige løpeskoene til noe som er nærmere bakken. Skoene er svært lette og myke, og er utrolig behagelige å gå med. Jeg har brukt de en god del på jobben nå, og de er virkelig en drøm å gå med. Så gode faktisk, at jeg har bestemt meg for å kjøpe meg et eget par for å ha på jobben! Men er kanskje ikke helt barfot i dem, men man føler virkelig en helt annen kontakt med underlaget enn man har i andre sko med tykkere såler (kanskje ingen overraskelse at man har mer bakkekontakt i tynne enn tykke såler).

Jeg har ikke fått brukt de så mye til løping ennå, det vil se jeg har løpt noen korte turer i dem. Og så langt har de absolutt gitt mersmak til det også. Men jeg kjenner at man må jobbe litt annerledes med musklene enn man er vandt med, så det er sikkert greit å ta dette litt skrittvis. Jeg skal komme tilbake med mer erfaringer så fort jeg har dem.

juni 3, 2010 • Posted in: sko og utstyr

Leave a Reply