Varm asfalt gir bratt læringskurve..

Dersom det virkelig er slik at man lærer av sine feil, så kommer jeg til å bli en klok mann. Og det er jo en hyggelig tanke når man sitte å pleier sine ømme føtter.

Saken er nemlig den at jeg gjorde et nytt forsøk på barfotløping i dag, med dessverre noe mindre hell en forrige gang. Det jeg ikke tenkte på i finværet var temperaturen på asfalten, for før jeg hadde kommet 50 meter bortover måtte jeg bare gi meg. Under hver for hadde jeg på de få skrittene fått to femkronestore blemmer!

Jeg må helt ærlig si at jeg virkelig ikke trodde at asfalt blir så varm, selv ikke om sola står å skinner rett på den. Men lærdommen er i hvert fall at på solfylte dager blir det en eller annen form for beskyttelse på bena.

juni 15, 2010 • Posted in: barfot

Leave a Reply