Vinterhabitten

Da ligger snøen godt, og isen ligger gjemt under. Temperaturen ute viser akkrat nå -8 grader. Brr.. Da er det bare å finne frem vinterhabitten og piggsko, for løpes skal det.

Siden jeg ikke har kommet meg så langt at jeg har fått kjøpt meg skikkelige vinterklær ennå så løper jeg i min gamle skidress, og siden det funker ganske greit så tror jeg ikke at jeg gidder å kjøpe noe annet. Det eneste er at det flagrer litt, og jeg er litt usikker på hvordan det oppfører seg på langtur. Men det er jo bare å prøve det. Og det skal jeg.

Det er litt mer jobb å komme seg over dørterskelen når det er snø ute, det må innrømmes. Men på samme tid er det ganske så forfriskende, og man føler seg veldig bra etterpå. Så det anbefales. Men vær forsiktig for glatta. Jeg har fått meg en smell før, så jeg tar det litt roligere når det er glatt. Det er bedre å komme frem enn å få seg en tur på legevakta.

november 16, 2010 • Posted in: løping

Leave a Reply