Nytt stæsj

Tja, tja, tja.. I håp om å lure meg selv til litt mer iver i løpingen så har jeg vært ute å handlet litt smått. Ikke de store greiene, men litt for å gjøre livet litt enklere for meg selv.

1. Nye pigger til skoene mine. Høres kanskje teit ut, men ansees som en ganske liten men viktig investering. De gamle piggene var rett og slett slitt ut. Det som er kjedelig er jo at man oppdager at produsenten har endret produktet de siste årene, så piggene man fikk kjøpt nå stemmer ikke helt med hva som var på dem orginalt. De nye stikker ut ca 3 mm lenger enn de andre var, noe som gjør at skoene virker mye tyngre enn de pleide. De setter seg mer fast i bakken rett og slett. Fordelen er jo at man ikke sklir, bakdelen er at jeg blir veldig sliten i leggen av dem.

2. Nytt superundertøy. Det er kaldt ute, og det forrige superundertøyet mitt kuttet seg inn i halsen (det virket i hvert fall slik), og kunne ikke brukes til å løpe med. Det nye sitter mye bedre, og kan løpes med. Noe som er kjekt når det begynner å bli så kalt som det har vært nå. Jeg må innrømme at jeg har en nedre grense på rundt -15 uansett.

3. Hodelykt. Jeg falt for Ledlenser Joggled når jeg fant dem i butikken. Knøttliten og lett, og lyser i hvert fall 5 ganger bedre enn den forrige lykta jeg hadde – men den kunne jo ikke brukes i det hele tatt. Jeg kjenner at den har sine klare begrensninger denne også, så skal jeg ut på mørkere stier må jeg nok grave litt dypere i lommeboka. Det ble litt stusselig lyskjegle på bakken.

Leave a Reply