2010 – så var det året omme.

2010 kom og gikk alt for fort etter min mening. Jeg rakk liksom ikke helt å bli kjent med det før det var over. Men jeg har da fått gjort noe. Når jeg går gjennom loggen min kan jeg lese:

Løpeturer: 60
Lengste: 42 km
Totalt: 648 km
I snitt: 10,8 km pr tur

Sykkelturer: 28
Lengste: 26 km
Totalt: 434 km
I snitt: 15,5 km pr tur

Dette er riktignok manglende mai, og noen det jeg har trent innendørs på begynnelsen av året. Men jeg tror ikke det gjør de helt store utslagene.

Misjonen for neste år er helt klar, lenger! Over 100 km løping hver måned skal gi i hvert fall 1200 km totalt. Men jeg skal forsøke å løpe ennå lenger, så jeg setter 1500 km som mål for 2011. Jeg tror ikke jeg gidder å sette noe mål for sykling, for det har liksom ikke blitt min greie.

Jeg fikk jo endelig maratondebutert i 2010, og det skal jeg da fortsette med i 2011 også. Jeg er allerede påmeldt Nordmarka Skogsmaraton den 18. juni, og jeg ser vel for meg at det blir et til på høsten. Moskva? Litt usikker på hva det blir ennå. Men det blir. Jeg må innrømme at jeg er litt sulten på å teste et ultraløp også da. Men det stresser jeg ikke med. Vi får se..

januar 15, 2011 • Posted in: eBlog

Leave a Reply