Mai

Med mai kom farten! En følelse av sommer og sol, og verden smiler til meg. Fikk opp farten tydeligvis, og har satt nye pr på alle rundene mine. Fremdeles muligheter for å løpe fortere, men jeg har fått det for meg at det ikke er så interessant. Jeg er mer ute etter å løpe fine og hyggelige turer. Har forsøkt meg på noe jeg kaller «georun» hvor jeg løper og geocacher samtidig. Har bare blitt en så langt, men konseptet er artig. Skal se om jeg klarer å få tatt det litt videre.

Mai bød også på Holmenkollenstafetten. Jeg løp med jobben, den lengste og tyngste etappen. Følte at jeg gjorde en grei jobb der, men det var veldig tungt. Lang spurt 2 km opp en bakke var tungt. Men moro var det, så jeg blir med til neste år også.

14 turer, 131 km.

juni 3, 2011 • Posted in: eBlog

Leave a Reply