Unionsmaraton

Unionsmaraton ble løpt i hva man må kalle godt løpevær, litt skyet – ikke alt for varmt. Men det hjalp lite. Farten og formen var egentlig veldig bra til det kom en «liten» bakke ved ca 30 km. Den var laaaang og seig, og jeg sprakk så det sang etter. Det var smertefult å stå, smertefult å gå, og smertefult å løpe. Men jeg var langt inne i skogen, bokstavelig talt, og tanken på å måtte sitte et eller annet sted i timesvis før noen kom å hentet meg føltes ikke bra. Så i og med at alt var vondt så valgte jeg å gå/småløpe de kilometerene som var igjen. Og de var lange! Hvert skritt var et mareritt, og jeg følte at jeg ble forbiløpt av alt som kunne krype og gå. Men etter hvert kom man seg da innen rimelig avstand til mål, og den siste biten klarte jeg å slepe meg greit bortover. Jeg kom i mål på 4t13m, noe jeg syntes var overraskende godt i forhold til hvordan jeg trodde under veis (jeg løp uten klokke, så jeg hadde ingen aning om tiden). Det betyr egentlig at jeg har hatt en veldig god fart før jeg sprakk, og om løypa var flat så kanskje jeg hadde klart målet mitt om å komme meg under 4 timer. Men denne gangen gikk det ikke. Men stor takk til arrangørene, kjempeflott løp og godt organisert. Jeg ser ikke bort fra at jeg kommer tilbake å løper denne en gang til, men da skal jeg være litt mer forberedt på bakken..

Unionsmaraton er ikke av de største løpene, med 171 løpere som fullførte. Jeg kom på 5 plass i min klasse, men jeg har blitt ført opp i feil klasse i resultatlisten. Men med tiden er jeg fremdeles på 5 plass, så det spiller liten rolle. Men jeg skulle gjerne visst hva plasseringen var samlet, det er liksom litt morsomt da.

juli 3, 2011 • Posted in: løping

Leave a Reply