Året som løp – en oppsummering og nye mål

Da var 2011 historie, og vi er igang med 2012. Og som alle andre mediekanaler skal vel denne bloggen også ha en liten oppsummering av hva som har skjedd.

Målet mitt med Nordmarka Skogsmaraton gikk «åt skogen» som det heter så fint, siden en venninde av meg fant ut at hun skulle gifte seg den dagen. Det må sies at det var et veldig hyggelig bryllup, selv om det var en viss bitterhet i å måtte legge vekk et mål man har hatt lenge. Men jeg kastet meg rundt, og meldte meg på Unionsmaraton hvor jeg kom i mål på 4t13m. Jeg trodde at det skulle blitt mye dårligere tid (jeg løp uten klokke) siden jeg følte at jeg sprakk så det hørtes, så jeg må ha hatt ganske god fart før sprekken. Som skyltes en j… lang oppoverbakke som jeg ikke var helt klar over.

Og så kom Øyvor, og etter det har det vært mer bleieskift enn løping.

Totalt har det blitt 88 løpeturer, tilsammen 917km, og med en snittfart på litt over 11 km/t. Greit nok, men langt unna målet mitt på 1500 km.

Så; hva blir målet neste år? Jeg ser for meg følgende:

Total 1500 km
Et halvmaraton på våren ~ 1t30m (ikke bestemt meg for hvilket)
Oslo Maraton under 4 timer (er påmeldt 3t45m gruppa)

Og så skal jeg forsøke å trene slik at det blir mulig for meg å gå Grenaderløpet i 2013. Jeg hadde håpet å ta det nå i år, men jeg ser at det klarer jeg ikke.

januar 2, 2012 • Posted in: eBlog

Leave a Reply